Poika on nyt 1v 3kk. Osataan jo muutamia sanoja, mm. äiti, Aato=isi, heppa, hauva. Vilkutellaan ja hoetaan heippa. Kävellä töpsötellään jo kummasti ilman kaatumisia, kuin silloin tällöin. Käden ja silmän motoriikka kehinnyt huimasti. Osataan jo kasata palikoita päällekkäin, laittaa tavarat oikealle paikalle. OSataan myös kiukutella ja näyttää omaa tahtoa. Koetellaan rajoja milloin mistäkin, välillä itkun kanssa.
OSataan ojentaa esineitä ja hakea tiettyjä esineitä. Kirjat kiinnostavat todella paljon, jaksaa siis kuunnella ja opetella uusia sanoja sylissä.

Imetys on loppunut päivältä lähes kokonaan, illalla ennen nukkumaanmenoa ja yöllä vielä syöpöttelee. Yöt on vielä levottomia, tosin nukkuu omassa taaperosängyssään alkuyön, loppuyön äidin&isin välissä. 
Kovasti on touhua ja tohinaa päivät, ei ainakaan käy aika pitkäksi! Ulkona käydään 2krt/pvä, leikkipuistossakin ja kerhoillaan kerran viikossa sekä muskari. Päivät on siis touhua täynnä ja nähdään ystävää lapsineen melkein päivittäin. Asuvat meidän lähellä, joten helpostikin näkee usein. Käydään melkein päivittäin leikkipuistossa tai vierailulla toistemme luona.

Maalaaminen on kivaa, silloin tällöin maalaillaan taideteoksia. Lähisuku on siis saanut taideteoksia. :D 

Meillä on suunnitelmissa toinen lapsi, tammi/helmikuusta asti yritelty, jospa pian tärppäisi sitten! :) Onhan tässäkin hommaa, vaan kaksi lasta suunnitteilla. :) <3

Päivät menee aika rutiinilla. Herätään, syömään, ulos tai kerhoon/muskariin/leikkipuistoon tai huonolla ilmalla ollaan sisällä. Syömään, unille ulos tai sisälle huonolla ilmalla. Unien jälkeen välipalaa, ulos, odotellaan isi töistä ja syödään. Loppupäivä sisällä ihmetellään, katsellaan Pikku kakkonen, sitten iltapala ja leikkimistä ennen unille menoa. Jokainen päivä on kuitenkin erilainen vaikka samanlaiset ruutinit on. Päivät on kyllä touhukkaita, unien aikana saa itse hengähtää ja neuloa tai olla vaan. 

Kyllä tämä silti on ihan parasta aikaa, touhuta ja nähdä miten poika oppii kaikkea uutta ja jännittävää! <3