Ostettiin uudet rattaat meille ja ovat olleen todella hyvät sekä kevyet. Emmaljunga Scooter 3.0. Oli vähän "vahinko" ostos.. :D Käytiin pojan kanssa ostamassa rattaisiin jalkapeitto ja katseltiin rattaita. Nuo näytti todella hyvältä ja kevyiltä. Kokeiliin ja ihmeteltiin. Sai vielä alennusta :) Mies kokeili kanssa rattaita ja seuraavana päivänä osti :)

Nyt ollaan rattaita testailtu ja todella hyvä ostos ollut. :)

Lähdettiin miehen lomaviikolla mummolaan. Poika saanut touhuta ja ihmetellä. Nousi isomummon luona ekan kerran seisomaan ilman tukea! <3 Täytyy sanoa, että hieman sydän jätti lyöntiä väliin. Huh! Rankkaa elää taaperon kanssa :D 

Eilen nähtiin kaveria ja hänen lastaan. Ei muksut juuri keskenään leikkinyt, mutta hiukan tutustumista toisiinsa :) 3kk ikäeroa vain kaveruksilla, toinen vakaa ja harkitseva ja toinen vauhdikas vaippapeppu :D

Nyt on ollut blogeissa hirveä kohu millainen on hyvä äiti. Yritetään olla niin täydellisiä, vaikkei kukaan ole täydellinen. Meillä mm. nukutaan perhepedissä, syödään silloin tällöin pientä pullapalaa tai keksiä. Nukkuu sylissä jos siihen nukahtaa, nukutaan kainalokkain unet päivällä. Leikitään, touhutaam, rakastetaan ja ollaan yhdessä. Onko pakko kaikesta tehdä suoritusta? Onko pakko äitiydestä tehdä vaikeaa?

Omalle lapselleni aion opettaa, että kiroilu\varastaminen\valehtelu on väärin. Äidille ja isälle saa ja pitää kertoa jos joku askarruttaa mieltä tai on paha mieli. Syliin saa tulla, kun on sitä vailla. Joskus pelkkä sylissä olo on niin rauhoittavaa kummallekin.

En ota äitiydestä paineita. Vaikka en aina tekisi oikein jonkun mittapuun mukaan tai menisi väärin, se on vain elämää. Tottakai lapsen turvallisuus on etusijalla. Olen joutunut olemaan huolissaan asioista lapseni kohdalla, nyt halusn vain nauttia yhteisestä ajasta pienen rakkaan poikani kanssa, ilman suorituspaineita!

Yöllä imetän jos on vailla, oyan syliin ja suukottelen. Halailen ja nukutan syliin. Annan nukkua vieressä ja opetella itse asioita. Kokeilla ja oppia. Lohtua antaa, kun on sitä vailla. Kieltää jos on vaarallinen paikka tai voi sattua.

Jonkun mittapuun mukaan en ole täydellinen äiti. Jonkun mittapuun mukaan teen väärin. Jonkun mittapuun mukaan "lepsuilen". Oman mittapuuni mukaan minä ja lapseni kehitytään ja opitaan yhdessä. Olen paras mahdollinen äiti lapselleni ja se riittää hänelle. Se riittää, että äiti rakastaa ja hoivaa. Tarviiko siinä suorittaa? Tarviiko olla paras äiti koko maailmassa?! Sillä minä olen, omalle lapselleni.

Unohda neuvolan jutut, ettei saisi viereen nukuttaa ja ota se nyytti viereen nukkumaan. Katsele kun hän nukkuu vieressäsi, katsele pieniä sormia ja tunne se rakkauden määrä. Vain sinä riität lapsellesi, ei hän kaipaa kuin rakkautta ja huolenpitoa.

VAIKKA joskus olisi vaikeaa, lapsi rakastaa ehdoitta. Rakasta siis sinäkin. Ota lapsi syliisi ja halaa. Ota hetkeksi syliin ja olkaa vain. Maailman paras tunne, kun oma lapsi on sylissä <3