Niin se vuosi mennä hurahti. Käytiin katsomassa raketit kaupungilla naapureiden kera, saunan kautta unille. Mentiin aikasin nukkumaan ja TAAS nukuin koko ensimmäisen päivän. Niin raskasta vissiin tuo vuoden vaihtuminen :D 

15.1. rakas ihana poikani täytti 1-vuoden! <3 Oli hirveä kriisi, miun vauva ei ole enää vauva vaan iso poika! Onneksi kriisi on hieman haihtunut. :) 

Käytiin viime viikolla 1-vuotis kuvissa sekä perhekuvassa. :) Hyviä kuvia tuli ja ainakin nauratti kuvaajan jutut kaikkia. :) Toivottavasti kuvat onnistui hyvin! :) 


Lauantaina sitten juhlittiin sukulaisten kesken synttärisankaria. :) Oli mummo miesystävineen, mummi & ukki, kummit sekä naapuri piipahti. Mukavaa oli, poika sai olla keskipisteenä. Kakussa paloi 1 muotoinen kynttilä, äiti ja isi sai sen puhaltaa. :) Muumikakku tietenkin ja kummit askarteli autoja pöytään koristeeksi. :) Ei meillä kummoiset koristeet ollut, ilmapalloja, serpentiiniä, sydämenmuotoisen läpyskät pöydällä sekä autot! Pojan huoneessa sai syödä rauhassa, siellä oli sitten juna pöydällä. :D 
Tarjoiltiin mansikkakakkua Muumin kuvalla, voileipäkakkua, muffinsia, keksiä, suklaakakkua, salaattia. Hyvin näytti kaikki maistuvan. :) Muffinsien päällä oli 1v kirjailtu. :)

Lahjoja tuli myös, leluja. :D Puhelin, Muumihattu, Muumikirja, leppäkerttuhieroja, vaatteita, Muumipalapelikirja, Muumilautanen+muki+haarukka+veitsi, kirjoja, puupalikoita joissa on kirjaimia/numeroita/kuvioita, iso rekka-auto, rahaa. Huh, aika paljon siis taas kaikkea kivaa!

Mummo tulikin meille jo tiistaina auttelemaan ja koristeli kakut ja leipoi ne. Kummit tuli sitten perjantaina ja loput vieraat lauantaina. Hauskaa kyllä oli, vaikka hieman tippa linssissä sai laulaa "Paljon onnea vaan" <3

Sitten muita höpinöitä ;) Tänään meillä on 1-v neuvola, tulee rokotukset. Jopa 3kappaletta..! :( Nyt kontataan siis jo karkuun hirveää tahtia, taaperokärryllä vedellään joskus jopa yksinkin (todella hienosti osaa kävellä sillä) tukea vasten seistään sekä joskus tuetta! "Poppa, Mamma, Pappa, Pa, Paa" kuuluu hyvinkin usein ja edelleen äiti on tärkeä. <3 Ei lasketa äitiä mihinkään yksin. <3

Miltä se tuntuu sitten, kun on vuosi mennyt? Kyllä seo n ollut aivan mahtavaa olla äiti, se ylepyden, riehakkuuden, kyynelten, liikutuksen, ilon ja surun sekamelskaa. Se rakakuden määrä omaan lapseen, se on aivan huima! Vähän univelkaa, puklua, korvatulehdusta, itkua, huutoa, asioiden opettelua puolin ja toisin, naurua ja liikutusta. Ei se lapsi pelkästään opi vuoden aikana, myös vanhemmat oppivat! Kasvetaan ja opitaan yhdessä. :)

Kyllä sitä vanhempana oppii kärsivällisyyttä, tehokkuutta ja asioiden uudelleen järjestemistä ja todellakin laittamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Elämä muuttuu, mutta ei se ole paha asia. Poika on ollut parasta mitä on sattunu elämääni rakkaan mieheni kanssa. Ei se ole aina helppoa olla äiti, kun väsyttää ja kiukuttaa, mutta ei sitä aikaa vaihtaisi poiskaan. <3 Varsinkin kun on nyt vuoden ollut villiviiperille äiti, on se aivan mahtavaa. <3 Kun nukahtaa syliin, ei malttaisi laittaa sänkyyn nukkumaan, kun haluaa syliin kesken kiireiden, on ne kiireet vähäpitoisia. Ei sitä aina ehdi ottaa syliin, mutta hyvin usein. 

Äitinä olo muuttaa paljon ja antaa vielä enemmän. Uusia ajatelmia, uusia näkökulmia. Rakastan olla äiti! <3

PS: Poika tuossa heräsi aamu-unilta ja vilkuttaa koneelle ;) Eli siis syömään ja pukemaan, sitten nokka kohti neuvolaa ja rokotuksia, iik!