Vilinää ja vilskettä, hulinaa ja huisketta! Ei ole ehtinyt tämä äippä kyllä koneelle ehtinyt! Nyt piti laskut maksaa ja samalla täällä käydä kuulumisia päivittämässä. :)

Poika teki sellaiset temput, että oppi 2viikon aikana (!!) nousemaan istumaan sekä konttausasennon! Mummolassa harjoteltiin kovasti näitä ja 18.11. otettiin kotona ekat konttausaskeleet! <3 Ja nyt sitä vauhtia riittää.. :D


Tosiaan tuo konttaus.. Käytiin neuvolassa samana päivänä, totesi että laittaa lähetteen menemään fyssariin. Ettei ole vaan pelkkä istuminen nyt kivaa ja hakemaan aktivointia liikkumiseen. Muuten kaikki siis hyvin ja 75,5cm & 11,5kg :) Ei mikään kevyt poika enää kannella! :D Varsinkin kun viihtyy sylissä tosi hyvin ja haluaa syliin aika usein. Varsinkin jos äiti päättää syödä/juoda teetä..
Niin, samana iltana poika ajatteli lähteä liikkeelle. Siitä se sitten lähti! Sen jälkeen meno on ollut hurjaa kyytiä ja ei kyllä tasan tarkkaa pysy enää paikallaan hetkeäkään! :D Onneksi joku fiksu keksi housuvaipat!

Pottailua ollaan jo kokeiltu ja saalista saatu. :) Hurja asia äitien maailmassa. ;) Viihtyy potalla ja mielellään istuukin. :)

Mitäs muuta, no, se 10kk meni kyllä ihan hujauksessa. Käytiin pojan kanssa kaksin mummolassa, tavattiin yhtä ystävää ja vauvakuumeilua. IIK! VAstahan tuo poika oli vauva ja nyt konttaa ja menee eteenpäin. <3 Ja kyllä, vauvakuume on päällä, haluan seuraavan lapsen pienellä ikäerolla. Ehkä tuossa keväällä aletaan sitten tosissaan hommiin! :D

Poika on kyllä sellainen, ettei pienestä kolhusta huuda. Pää kopsaa milloin mihinkin ja nyt tuon konttailun avulla on lentänyt naamalleen, ei kerran vaan useammin.. Melkein joka toinen päivä voisi olla sellainen aika realistinen väli lentää naamalleen.. Onneksi äiti on aina lähellä ja lohduttaa. :) Kun tosissaan osuu ja lujaa, huutaa hetken aikaa ja rauhottuu, sitten taas mennään hirveää kyytiä. :D 

Äiti on nyt maailman tärkein ja parhain! Seurataan vessaan, syliin koko ajan ja viereen, kirjan lukua.. :) Ollaan paljon nyt luettu, tiettyjä kirjoja ja ahkerasti kirjastoa kulutettu. :)

Iloinen ja reipas poika, äidin pikku poika. :)

                                    _*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_

tänään tuli 11kk täyteen ja kappas! Äiti on monesti varottanut, ettei siihen sängyn reunalle mennä. Siitä voi tippua! Tänäänpä sitten tipahti sängyltä. :( En saanut jalasta kiinni. :( Kuhmu tuli otsaan, hetken huudon jälkeen oma itsensä. Valvotin tahallaan jonkun aikaa, nukkui sitten reilut 2h unet. Ei tullut aivotärähdystä, että säikähdyksellä ja kuhmulla selvittiin tällä kertaa!

Pojalla on nyt ollut 3vko nuhaa/yskää/pientä kuumeilua. Tänään käytiin päivystyksessä. No, välikorvantulehdushan se siellä lymyili! Antibioottikuuri 2vkoa, kontrolli 1kk päähän. Mukaan saatiin pikku eläin.
Ensimmäinen tauti ja tuollasen lykkäs. Kauan ollaan saatukkin olla ilman mitään tauteja! 
Nyt rauhottui nukkumaan, antibiootin, supon, ruoan ja tissin avulla. Pari yötä ollut tosi levotonta. Herännyt siihen, että nenä niin tukossa ettei henkeä saa. Nyt laitettu keittosuolatippoja, saapi nukuttua hetken aikaa putkeen. Jospa se noilla alkaisi helpottamaan pikku hiljaa!

PS: Meillä harjotellaan jo nousemaan seisomista. <3 Äitiä vasten ekaksi nousi, nyt jo osaisi nousta sohvaa vasten vaan pitää antaa vertaistukea pitämällä kainaloista kiinni.. :) Aaws!