3kk lähestyy uhkaavasti lähemmäs ja lähemmäs. Jännittävää! Mihin se aika oikein menee?!

Nyt ollaan maanantaisin keksitty perhekahvila. Käydään siellä ihmettelemässä, poika silittelee tyttöjen pukuja ja tytöt ottaa käsistä kiinni. :) Vähän jotain tekemistä pelkälle kotona ololle. 

Mitäs meille sitten kuuluu? No tietenkin hyvää! Poika ollut terve, alkanut päivärytmiä löytymään. Aamulla jumppaillaan musiikin tahdissa eli poika potkii kovaa tahtia ja välillä lorutellaan. 12 aikaan tulee päikkäriaika. 15-16 aikaan toiset päikkärit. Nyt ollaan alettu maistelemaan pottua! Hui, miun iso poika jo. <3
Pottu näyttää maistuvan hyvin, vähän meinaa yskittää. Ei sylje pottua pois ja olen saanut nauttia 5h yöunista, sitten 3-4h pätkissä. Luksusta!!

Ensi viikolla tulisi äiti kyläilemään meille, ihanaa! Pääsiäisen aikaan lähdetään käymään kotipaikkakunnallani, lähdetään pojan ja pojan mummon kanssa pari päivää aikaisemmin. Näen samalla kavereita pojan kanssa ja vietetään aikaa isomummon luona. Ihanaa saada vaihtelua tähän arkeen!

Poika on löytänyt kädet! Ne tahtoo mennä suuhun, kun on nälkä. Niitä pitää maistella ja kuolailla ne. :) Samaten jos masullaan on, pitää maistella vilttiä mille se maistuu. Välillä katsellaan seuraa, toisinaan masullaan nostaa päätä. Nyt tykkää maata masullaan ja huudella. Kiukku tulee jos ei pääse syliin ja nukkumaan 12 aikaan, se on tullut tutuksi!
Oma peilikuva kiinnostaa välillä, kieli tulee esiin ja pitää vähän lipoa, yrittää maistella. :)
Tuttia meillä mussutetaan harvoin! Vain kun on kova nälkä ja ei heti saa ruokaa tai yöllä tutti rauhoittaa hetkeksi oloa. 

Muuten on rauhallinen tapaus, edelleen. Kovasti viihtyy lattialla potkien, musiikki kiinnostaa. Aamulla on mukavaa tulla äidin kainaloon tai masun päälle vielä hetkeksi nukkumaan. Ääni alkaa löytymään, pieniä äännähdyksiä kuuluu aina silloin tällöin. <3

15pvä olisi neuvola ja rokotukset! Jännitän jo suuresti miten se tulee menemään.. Joutuuko antamaan särkylääkettä jalkakipujen takia vai selvitäänkö ilman. 

60-62cm vaatteet alkaa olla just sopivia, 56cm menee juuri ja juuri. Löysin pojalle ihanat haalarit kesäksi, todella vaikeaa muuten löytää pojalle mitään kesävaatetta! Tytöille on kaikkea söpöstelyä ym vaatetta mielenmäärin, pojalle vasta 92cm fiksua vaatetta.. Huoh..

Kaveri lähetti 80-92 vaatetta pojalle. Eipähän tarvitse sitten ostella niitä. Eilen saatiin sitten miehen veljeltä hänen poikansa pieniä vaatteita, samaa kokoa. Valinnanvaraa ainakin mitä puetaan!

Kääntyisi pikku hiljaa kesäksi tuo ilmakin! Ollaan siirrytty välikausihaalariin, alkaa poika olla hikinen, jos on paksumpaa päällä. Rattaissa makuupussin sisällä ja hyvin uni maistuu!

Viihtyy silloin tällöin yksin sitterissä, mutta kyllä tuo lattialla viltin päällä makoilu on se IN juttu. Ilmottelee kyllä milloin haluaa syliin, kovasti kädet ja ja jalat vatkaavat.

Nyt alkaa sitterissä kuulumaan höpötystä kera hikan, syliin käy siis tie pienen pojan. <3