Käytiin 18-27.7.14 mökkeilemässä. Oltiin pääasiassa äitini, hänen miesystävänsä ja meidän perheen kanssa. Välillä vierailulla kävi isoveljeni ja toisen vaimo. Hauskaa oli, Uno:a pelailtiin ja istuttiin iltaan. Myös talviturkki lähti viimein! Kuvia räpsittiin urakalla, kerrankin muisti järkkärin olevan mukana. Mutta asiaan. Tässä siis tunnelmia ihanan ihanalta mökkireissulta, hauskaa oli ja isi sai kalastaa mielinmäärin!

IMG_3711-normal.jpg 

Enon kanssa menossa kylpyyn :)

 

IMG_3654-normal.jpg

Isi otti kuvan, kun poika halusi kurkkia äidin olan yli <3

 

IMG_3611-normal.jpg

Iso poika <3 Isin sylissä piti ihmetellä :)

 

IMG_3577-normal.jpg

Tämä kylpyminen ammeessa oli huippukivaa hommaa, tätä jaksoi monta päivää. Mummo kylvetti, niin äitikin pääsi välillä uimaan ihan rauhassa. :)

IMG_3561-normal.jpg

Näin kivaahan se oli :)

 

IMG_3466-normal.jpg

Enon sylissä (sylikummin) ja enon hattu päässä katsella toista enoa. :D

IMG_3392-normal.jpg

Meillä oli komeat maisemat. :)

 

IMG_3390-normal.jpg

Aivan upean värinen taivas ennen nukkumaan menoa :)

IMG_3220-normal.jpg

Äidin pikku murunen halusi hieman levähtää. <3

IMG_3152-normal.jpg

Ja mökillähän viihtyi koko poppoo, uitiin, saunottiin, syötiin hyvin, pelattiin, juteltiin, otettiin rennosti ja yksinkertaisesti vain nautittiin mökkeilystä.
Meillähän ei mökillä ole "juoksevaa vettä", saunaan täytyy pumpun kautta pumpata vesi, juomavedet on itse raahattava mökille, aurinkokennot on jotta saadaan illalla valoa tupaan, löytyy 2 aittaa, "Mutteri" eli ruokapaikka, mökki ja "Eemeli" elikkäs nukkumatilat ja saunatilat, "Perjantai" halkoliiteri ja laavu. :) Mitään yberluksus mökistä ei ole siis kyse, vaan ihan tavan mökistä jonne on ihanaa silloin tällöin lähteä rentoutumaan. <3