Hui, mihin se aika oikein menee? Pieni mies jo 2kuukautta! 

Käytiin neuvolassa ja kovasti kehui, miten hyvin painoa tullut lisää (melkein 5kg) ja pituutta (54,6cm). :) Sanoi, että nyt alkanut ottamaan kiinni siinä missä jäi jälkeen, että alkaa olla "normaalin" vauvan kokoinen. :) Samalla sai ensimmäisen "rokotteen", rotaviruksen nesteenä. Kovasti se kieli napsu. :D

Samalla kehui, miten poika on rauhallinen ja että ollaan helpolla päästy. :) Silloin itkee, kun on nälkä ja ääntelee kun haluaa syliin. Syli on paras paikka ja siinä viihdytään ja kauan. :) Maailma on auki ja avara, kovasti pitää katsella ympärilleen mitä sitä oikein näkyy. :) Äidille suotiin hymy, suoraan silmiin katsoen. :)

Päätä kohollaan pidetään jo, parku pääsee, kun ei jaksa kauaa. Vitamiinit vaihdettiin vesiliukoiseen, loppui masukivut ja Cuplaton jäi turhaksi. Rauta laittaa vatsaa "pömpölleen". Kovasti olisi asiaa, jutellaan höpöjä. :)

Vaatteissa siirryttiin 56-62cm jo! Pienet laitettiin jo sivuun. Äidin iso poika jo. <3

Nallepuku alkaa jäädä pieneksi (50cm), mutta hyvin vielä ajanut asiansa. :) 

Maanantaina mennään käymään ekaa kertaa perhekahvilaan, katsomaan mitä siellä tapahtuu ja saisiko sieltä kenties pojallekin seuraa.. :) 

Sylikissa oikein, sylissä on mukava lötkötellä. :) Nukahtaa usein syliin, vielä niin pieni. :) Aamulla tehdään niin, joskus 6 aikaan, että syödään ja äidin vatsan päälle nukkumaan vielä pariksi tunniksi. :) Siinä se uni maistuu ja voi samalla vaikka vähän puklailla äidin päälle.. :D
 

Puklailusta puheen ollen.. Se on nyt lisääntynyt, ei malttaisi röyhtäistä millään. :/ Sitäpä sitten syödään päivällä vähän useammin. ;) Yöllä saadaan jopa 5h putkeen uinua, luksusta! Ilalla annetaan pullosta vielä vähän lisäksi niin nukuttaa. :) 

Rattaissa maittaa uni, saattaa koko lenkin ajan nukkua ja kotona rattaissa nukkua vielä 1-2h. :) Pitää nukkua, että jaksaa. :)

Kovasti jo odotellaan, milloin alkaa jokellus! :) Nyt vaan päristää välillä ja höhötellään. :) Semmoinen äidin suloinen pikku poika. <3