Miun vauva jo 7kk. Hui! Tänään oppi miten käännytään IHAN ITSE masulta selälleen. <3 Huisia. <3
Eilen oli neuvolassa kehityskontrolli, kehui miten kasvanut hyvin (69,6cm & 9,5kg) ja hienosti kääntyy ja kyynernojaan vetää toisen käden, ei siis huolta saatikkaa hätää, hienosti kasvaa ja kehittyy! :) 

Kehityskontrolli oli siis siksi, että edellisen terkan mielestä olisi pitänyt jo kääntyä ja kyynernojaan vetää itsensä eli kädet suoraksi. Kehityskontrolli ja sitten fyssariin olisi pitänyt, vaan sano ettei nyt tarvitse. :) Onneksi!!

Tämä on todella suuri edistys askel ja tämää äippä on ihan ihmeissään! Mihin se pieni vauva katoaa..? Katsoin kauhulla ensi kuuta, kohta jo 8kk..!! Apua!:D
Tammikuussa jo vuoden!! 
Toisaalta on todella haikeaa, kun se vauva katoaa, toisaalta todella huikeaa seurata kehitystä ja uusien asioiden oppimista. Huomaa miten kasvot oikein loistaa, kun oppii jotain uutta tai saa maistella uutta. 

Käytiin eilen ostamassa syksy ja kevät pipo. Koira ajamssa skootterilla- H&M:n sininen pipo syksyn viileisiin ilmoihin ja ei niin koville pakkasille aivan ihana H&M nalle pipo. <3 Tilasin jo H&M:ltä valmiiksi talveksi paksun pipon, töppöset ja rukkaset. :) Sekä ihanan koalahupparin ja sukkahousut. Kohtahan alkaa niitä tarvitsemaan, viilenee ilmat hurjasti!

Oltiin tuossa viikonloppu mökillä. Lähdettiin torstaina isomummon luokse yökylään, perjantaina mummo tuli hakemaan ja lähdettiin mökille. Oli kyllä hauskaa ja oli ihana rentoutua puusaunassa! <3 Lähdetään tänä perjantaina tai sunnuntaina, riippuen tuleeko isoveikka kylään, taas mummon luoksi. Tällä kertaa käydään Helsingissä Tove-näyttelyssä ja ollaan muutenkin päivä Helsingissä. Muuten ollaan ilmeisesti kaupungissa ja käydään papan luona sekä isoenon että enon luona maalla. Tekemistä ja puuhaa siis riittää!

Poika on nyt kasvanut hurjasti ja painoa tullut hyvin. Itikan pistot hävisi nopeasti. Ruoka maistuu, tosin tissillä jaksaa roikkua ennen päikkiä ja iltaunia. Eihän tuo haittaa, kun ei tarvitse töissä kulkea!

Nyt osataan taaas päristellä sylkyä ympäriinsä, istua hetken ajan ilman tukea, kääntyä masulleen ja selälleen (menee hirveää kyytiä ympäri!) ja hymypoika oikein. <3 Höpötystä tulee urakalla! Ei vierasta, onneksi. :) 

Ollaan oltu kaikki nyt terveitä. :) Positiivinen juttu! ;) Mahatautia liikkeellä, *kops kops*. Toivottavasti ei meihin iske, siitä on kauan kun ihan mahataudissa oltu.. 

Vaatteista menee nyt 70-74 (osassa jo 80!!). Täytyisi taas käydä vaatekaappi läpi, mitä säästää ja mitä myyntiin. Kyllä nopeasti jää vaatteet pieneksi, ei sitä uskoisi ellei itse näkisi. ;)

Kyllä täytyy sanoa, että on ihanaa olla äiti. <3 Vaikka eihän se aina ole helppoa, mutta rakastan olla kotona ja touhuta pojan kanssa, nähdä kun kehittyy ja oppii uusia asioita. <3 En vaihtaisi tätä mihinkään. <3 Odotin kauan, että tulisin äidiksi ja nyt kun olen, on se maailman paras tunne. <3

Tässä osa mitä ostin nyt talven varalle;

http://www.hm.com/fi/product/31193?article=31193-A <- sukkahousut, ei oikein potkarit ole hyvä housujen alla, kun ei ole enää niin isoja potkareita..
http://www.hm.com/fi/product/31724?article=31724-B <- tämmmöisen t-paitana vaan poika halusi itselleen, kun käytiin t-paita ostamassa
http://www.hm.com/fi/product/10906?article=10906-E <- en voinut vastustaa tätä koala bodya!
http://www.hm.com/fi/product/08534?article=08534-K <- syksyksi/kevääksi fleecetakki 
http://www.hm.com/fi/product/31064?article=31064-B <- syksyksi ohut pipo
http://www.hm.com/fi/product/04011?article=04011-E <- talveksi kunnon hattu, tähän kuuluu vielä töppöset ja hanskat samaa mallia
 

Lisäksi vielä koala housut + hupparit, muttei ainakaan H&M:n nettikaupassa niitä ollut, myymälässä oli hajakokoja vielä. Mutta nyt muihin hommiin, kun muksu nukkuu vielä! :)