Poikamme nimiäisiä vietettiin 15.3. :) Eli julkaisimme nimen, sen jälkeen kummit allekirjoittivat kummitodistukset. Syötiin, napsittiin kuvia ja suvut näki toisensa. Mitään ohjelmaa ei varsinaisesti ollut, mutta hyvinhän ne meni. Yllättävän rankkaa oli, mutta poika nukkui koko sen ajan sylistä syliin kiertäessä. Pari pehmolelua tuli lisäksi kokoelmaan, junanmuotoinen säästölipas missä pojan nimi ja pvämäärä, sylikummeilta kehys missä nimi, pvämäärä, syntymäaika, paino ja pituus. Aurinkolasit, ruokalappuja, rahaa, body & housut sekä sukkia. :)

Tarjoiltavana oli mm. leipää, päällisiä, voileipäkakkua (mikä on tosi hyvää, varsinkin kun äitini teki sitä), tiikerikakkua, kakku jossa pojan nimi päällä, keksiä. Juomisia.

Kaikki tuntui viihtyvän ja kuvia räpsittiin kamalat määrät. Sai poikakin suvun perinnekastemekossa olla, vaikkei kirkkoon kuuluta. 

Vieraat saivat jättää terveiset vieraskirjaan ja muistoksi osa sai kuvia/jalan jäljet. :)

Vieraiden lähtiessä oli ihanaa, kun pojan serkkutyttö tuli katsomaan poikaa ja huusi isälleen "Mä katson serkkua. En halua lähteä vielä, kun katson serkkua!" :) Pääsipä poika serkunkin syliin, taisi olla jännää. :) 

Pitää teettää albumiin kuvia nimiäisistä. Kummit ainakin olivat mielissään tehtävästään, kovasti ovat suunnitelleet mitä kaikkea pojan päänmenoksi on tulossa isompana.. :)