Aloitetaanpa sitten alusta.. Poika oli sylissä ja väärää nappia painoin vahingossa niin hävisi kaikki teksti.. Huoh..

5kk. Ensi kuussa 6kk. Alkaa olla jo iso poika, ei enää mikä pieni vauva. Pitää pyrkiä istumaan, varpaat löytynyt, osataan jo ottaa esineitä käteen/tarrata kiinni paidoista, laseista, kaikesta mahdollisesti. Kaikki mahdollinen mikä vai irti lähtee, menee suuhun! Kuolaa riittää, hampaita ei vielä näy vaikka ikenet kutisee..

Syöttötuolissa istumista kokeiltu, vielä liian matalalla niin pitää sitä syöttötuolia/pöytää syödä. Kovasti sitterissäkin ponnistaa istumaan, millään malta maata vain siinä. Sylissä maatessa selällään pitää jalat nostaa ilmaan ja katsella varpaita. Tämä jumppaaminen on kivaa varsinkin silloin kun ollaan syömässä rinnalla. Varsinkin puistonpenkillä..

Rinnalla mennään suurin osa syötöistä. Aamupuuro, 1-2krt lämmintä ruokaa ja jälkiruokaa. Kai tuota pitäisi pikku hiljaa alkaa lisätä. Ihanne olisi se 1v. ja 1/2v suositus. Ei taideta olla ihan heti päästämässä tissistä irti. :) On se kaupungilla niin helppoa länttästä tissi suuhun, kuin alkaa syöttämään ruokaa. Kotona sitten lämpimät ruuat.

Sormet ja varpaat on nyt löytynyt. Varpaat viikonlopun aikana. Niitä pitää ihailla, ottaa kiinni ja kääntyä kyljelleen ja katsella niitä. Kyljelleen kääntyminen on nyt hauskaa. 
Kovasti tykkää napata kiinni kaikesta. Siis ihan kaikesta. Hiuksista, vaatteista, lusikasta, ruokalapusta, laseista. Kaikki mikä irti lähtee. Samoin purulelu on IN. Sitä on kiva järsiä, varsinkin kun saa omaan käteen.

Vaatteista 62 alkaa olla pieni, ne laitettu syrjään. 68-74 alkaa olla aika hyvä. Tosin 74 on iso, mutta parempi pukea reilua päälle, ettei kiristä!

Potkuhousuista ollaan luovuttu pikku hiljaa, niisk. Collegehousut ja lökärit on suosikkeja. Potkarit mahtuu päälle just ja just, osaa ei oikein ehditä edes käyttämään, kun tuntuu kasvavan niistä yli pikku hiljaa. Nopeasti vaatteet jää pieneksi, ihan täytyy huuli pyöreänä ihmetellä!
Vaatteista vielä sen verran, että kovasti olisi kaupoissa vaatteita. Vaikka millä mitalla. Olen tosiaan aika tarkka mitä ostan pojalle, minkälaista käytetään. Saatiin lahjaksi body, housut ja body. Kokoa 80. Naurun kera kuului, että alkaa varmasti kohta olemaan liian pienet. 80 LIIAN PIENI?! 

Mihin se vauva katoaa? Maailma alkaa kiinnostaa. Omaa tahtoa alkaa löytymään. Ilmaisee kun haluaa syliin, on nälkä, viereen, leikkimään. Lähinnä selkein on syliin ja nälkä. :D

Illalla hieroo varsinkin silmiä ja vähän unikiukkua meinaa olla. 

Nyt poika nukkunut pinnasängyssä, mutta kunhan herää syötölle, niin pääsee äidin kainaloon nukkumaan. Hieman levotonta ollut yöt, liekkö kuumuus ollut.

Keskiviikkona olisi 5kk neuvola ja rokotukset. Voi sitä huutoa ja kiukkua illalla. Saapi sitten nukkua koko yön äidin vieressä ihan suosiolla.

Ei voi muuta toteta, kuin mihin se pieni vauva katoaa? Tilalla kasvaa ja kehittyy pikku hiljaa iso poika, oppii uusia asioita. Silti maailman paras paikka on edelleen äidin syli. <3