Eka hammaskin on puhjennut! Alapuolelle ja osaa sillä jo purasta sormesta kipeästi, auts! Muutama valkoinen piste jo näkyy, kohta varmaan kunnolla jo puhkeaa. :) Hammasharjaan tutustuttu ja sitä on niin kiva pureskella. :)

Poika hoksasi nyt miten istutaan IHAN ITSE! :) Ilman nojaa jaksaa istua kauan ja kurotella esineitä, välillä meinaa mennä mukkelis makkelis, onneksi äiti pelastaa. ;) Samaten istuma-asennosta osaa ponnistaa sylistä seisomaan, seisoa tukea vasten hienosti ja topakasti. :) Nyt helpompi pukea housut, kun osaa kunnolla seistä ja saa kummatkin kädet vapaaksi. :) 

Mutta mitäs meille sitten kuuluu? Oltiin tuossa 2vkoa reissussa mummolassa, hauskaa oli. :) Käytiin Helsingissä Tove-näyttelyssä ja shoppailemassa. Näyttely oli hieno ja suuri. :) Suuri Muumifani tykkäsi! :D
Käytiin myös papan luona ja enon luona 1yö. Muuten oltiin vaan mummolassa. Minun mummoni, pojan isomummo, joutui sairaalaan osastolle. :/ Ei onneksi mitään vakavaa, vaan jalka hieman vaivaa..

Käytiin kaupoissa ja ei ollut rattaita mukana. Oli ostoskärryt ja kokeiltiin miten istuu kärryssä. Yllätyin! Istui niin hienosti ja nätisti. :) Äidin iso poika jo. <3 Nyt ei ollakkaan enää kärryissä laitettu siihen "kaukaloon", alkaakin se olla jo liian pieni.. :)

Kokeiltiin eilen sitten uutta norsupukua ja sitä edellisenä päivänä nallepukua. :) Hyvin toimi ja yli tunnin unet maistui ulkona. :) Kohta alkaa se arpominen mitä puet päälle, ettei tule kylmä. Rattaissa istuminen/makaaminen ei ole mitään lämmintä puuhaa..
Rattaista tuli mieleen, ei enää kelpaa makaaminen vaan täytyy istua ja katsella. Nukkuu rattaissa kyllä aina unet, kun ollaan liikenteessä, mutta muuten on niin kiva vaan katsella mitä siellä maailmassa on. :) Kohta onkin ostoslistalla jo matkarattaat. Niitä koetettiin katsella, vaan ei ollut mieluisia. Mummo lupasi sitten uudet ostaa. :)

Ryömiskely on niin ja näin. Enemmän mennään kokonaan ympäri tai hiukan vetäen eteenpäin. Konttausasentoon, kun laittaa pysyy hetken ja sitten tups, leviää! :D Ei tuolla kiirettä sentään ole. :) Onneksi ei vielä konttaa, nimittäin kohta sitten juokseekin! :D

Välillä tulee näitä "en viihdy lattialla vaan haluan syliin"- päiviä. Hetken on lattialla ja sitten alkaa jo parku, syliin nyt heti! Muuten viihtyy lattialla, joskus on vaan tuollainen sylikissa. :) Onneksi saa kotona olla niin ehtii sylitellä ja touhutella. :)

Ilmoittauduttiin eilen vauvajumppaan, vauvauintiin ja muskariin. JOS ees johonkin pääsisi?! Uinti kiinnostaisi kovasti, poika rakastaa kylpeä. :) Eilen loiski ammeessa niin, että äitikin sai osansa. :D Isi kuvasi, mutta kovasti se into tuli vasta sitten, kun isi hävisi kameran kanssa...:D

Vielä(kin) vieressä nukkuu yöt, yösyöttöjä löytyy vielä. Välillä on levottompaa ja syö useammin, toisaalta taas toisin päin. Nyt mennyt  aikaisemmin nukkumaan, jo 20 aikaan. Tänään 7 aikaan herättiin, kun alko kupsutus käydä. Parina aamuna heränyt siihen, että läpsii tissiä tai kupsuttelee. :D Välillä naureskelee vieressä aamulla. :D

Ollaan nyt luettu Viirua&Pesosta, ihan ehdoton suosikki. Sekä äänikirjat! Kuuntelu on nyt alkanut kiinnostamaan, seuraa kirjan kuvia ja äitiä. Osaa alkaa yhdistämään, että se kirja ja puhe kuuluu jotenkin yhteen. :) Äänikirjat kiinnostaa kovasti, niihin on kiva kokeilla hammasta(hampaita) ja painella nappeja. :) Naurettiin tuossa enolassa. Poika oli äänikirjan kanssa peiton alla, välillä kuului pöllön huhuilua, nostettiin peittoa ja nauroi. Taas peitto päälle ja huhuilua ja naurua. :)

On se vaan niin ihanaa olla kotona ja touhuta pojan kanssa. :) Tarkoitus olla 3v kotona. :) <3 

Jospa tänään käytäisiin vähän kiikkumassa ja ehkä kenties laskemassa mäkeä! :) Lopuksi muutama otos pojasta. :)

 

 

 

 

20140905_115328-normal.jpg
ON TAAS SE AIKA VUODESTA, KUN PIENET NALLEKARHUT ALKAA OLLA LIIKKEELLÄ. :)

20140905_135903-normal.jpg20140905_135640-normal.jpg