Nyt on haettu kodinhoidontukea ja hoitolisää. Ekasta tuli myöntävä päätös, toista vielä odotellaan, vaikka vietiin miehen palkkatiedot seuraavana päivänä. Hieman jännittää miten pienemmällä summalla pärjää, toisaalta tarvitseeko sitä rahaa ollakseen onnellinen? Helppoahan sitä kuitenkin on kuitenkin rahanmenoa kontrolloida. Äitini lupasi maksaa meille muskarin, 95e. Kallistahan se on, mutta jos poika niin tykkää ja mummo maksaa.. :)
Tietenkin ruoka, laskut, vastike, vaipat ym maksaa. Äitini sanoi; Sillä tuella pärjää, ostin mitä lapset tarvitsi. Enemmin ostaa mitä lapsi tarvitsee, kuin mitä itse tarvitsee. Vaatteita on, vaan ruoka ja laskut.

Kirppareilta löytyy vauvanvaatteita halvalla ja äitini lupasi tehdä vaatteita. Kaverilta sain isoja vaatteita ison läjän, kohta niihinkin siirrytään.. Nyt menee siis 70-80cm. Riippuu todella paljon vaattesta, mikä mahtuu päälle! H&M vaatteet, saa olla melkein 1-2 numeroa suurempi! Riippuu siis todella paljon valmistajasta. 

Aloitettiin muskari. Käytiin koko perheen kanssa ensin siellä kokeilemassa. Hieman poikaa väsytti, oli päikkärit jäänyt välistä. Vaan tykkäsi kyllä! :) Ensi viikolla uudestaan. :) Kitaraa tuijotti pitkään ihmeissään, mikä se tuo on. Sai muskarin tädiltä kehuja, kun tanssittiin. :) Innostui potkimaan ja touhuamaan urakalla. :)
Onkin sitten maanantaisin kerho, keskiviikkoisin muskari ja torstaisin vauvajumppa! Uimista vielä odotellaan. Onhan sitä tuossa tekemistä, kenties. ;) Kerho ei ole pakollinen, kun ei ole maksullinen vaan muskari on nyt semmonen missä aletaan vakituiseen käymään. Jumppa on 5x60min, joten siellä ei kauaa ehditä käymään. :) Vähän jotain muutakin tekemistä, kuin kotona oleilua.. Vauvakavereita ei juuri ole, tekisi pojallekin hyvää nähdä muita vauvoja. On ainakin kiinnostunut, nappaa kiinni lahkeesta/hihasta ja silittelee mielellään. :)

Päiväunet on nyt ollut kortilla. Väsyttää vaan ei sitten suostuta nukkumaan ilman kiukkua. :( Liekkö hampaatkin sitten kutiaa..? Ruoka kyllä maistuu, kokeiltiin sormiruokailla omenaa. :) Huomenna porkkanaa. :) Alkaa olla se vaihe -minä itse!- Hammasharjan annat, kamala huuto. Annat ottaa, tyytyväisenä hymyilee kohta. Voi miun pientä vauvaa! <3

Maanantaina tulee 8kk täyteen. Jotenkin haikeaa. Samalla on lääkärineuvola, mitä odotan jännittyneenä! Sydämen sivuäänihän oli kadonnut, verikokeet ok, ei tarvitse enää rautaa antaa. 
Viimeeksi painoa oli 9,5kg, nyt varmasti y10,5kg? Ellei enemmänkin. Tuntuu, että pituutta hurahtanut? Tai sitten hämää omaan silmään. :D 

Askartelin pojan huoneeseen Muumeja. Muumipeikko ja Niiskuneiti sekä Pikku Myy ja eteisen laatikkoon Muumipeikon. :) Pientä puuhaa, kun poika nukkui sikeästi päikkäreitä. :) Mitähän sitä sitten keksisi.. ;)

Hampaalla on muuten kiva purra, kaikkea. Äidin sormea, omaa varvasta, vaatteita, leluja.. Käytiin ostamassa leikkipuhelin, saa sitä jyrsiä. Isi leikkii aina "Kappas, on tullut puheluita tytöiltä" ja ojentaa pojalle. Alkaa sitten innoissaan puremaan lelua.. :D

Poika oli tänään sylissäni. Vasta heränneenä. Nosti nyrkin pystyyn. kun näki isin tulevan. Alkoi heiluttaa nyrkkiä ja suu mutruilla. Isi tuli lähemmäs ja kamala parku! Itki pitkän aikaan, vaan äiti kelpasi. Mikähän lie tullut..? Kyllä nauratti tilanne, vaan poika rauhottui äidin syliin. <3