Meillä alkaa näköjään löytyä pikku hiljaa varpaat. :D Kovasti sitterissä on mukavaa katsella varpaita, vähän mittailla niitä ja katsoa ihmeissään mitkä ne nuo on! Aamulla kyselin mittaileeko poika varpaita, että mahtuuko suuhun. Kiljahtelusta päätellen Joo. :D Kiva niitä on katsella ja heilutella, sitten ollaan ihmeissään kun ne suuhun katoaa.. :D

Voin todellakin sanoa, että tämä on hyvin hämmentävää, ei tietoa mistä se oikein johtuu. Eilen tuli taas huutokohtaus.. Tällä kertaa päärynä kelpasi, tuudittelu ja pikku unet. Taas piti hikeä pyyhkiä otsalta ja kiitellä, ettei ole tullut KOLIIKKIA. Kaikki sillä pelottelee, mutta onneksi ohitti meidät. Liekkö tullut niin kova nälkä vai mikä iskenyt. Kyllä siinä äidin sydän pomppaa kurkkuun ja heti käy mielessä sen 1&100 asiaa, onko kipeänä, nälkä, liian vähät unet, liian pitkät unet..

Mutta hieman ilosempaa asiaa.. Viikonloppuna olisi suunnitelmissa lähteä käymään Oulussa päiväreissu. Kotona on haikeaa olla, mukava päästä vähän ajatuksia tuulettamaan muualle. Juhannusviikolla mennään mökille, isoveli täyttää huimat 30v. <3 Pitäisi pojan kanssa askarrella kortti eli taideteos. Saas nähä millaiset naurut tällä kertaa tulee ja miten paljon sotkua! 

Eilen tuli ostettua isoja paloja, melkein kuin Legot mutta isompia. Pääsee niillä sitten touhuamaan. Papalta saatiin Muumihahmot ja palat, miten sattuvaa.. ;) Eilen kaupasta ostettiin auto, näytin sitä ja sehän piti käsissä pyöritellä ja katsoa. Onpahan sitten isompana auto millä leikkiä. :)

Vaikeaa ajatella, että miun pieni vauva on kohta 5kk, pian 6kk. Alkaa löytymään varpaita, kiljahtelua, iloa ja riemua pienistä asioista.. <3 Mihin se aika oikein menee, sitä jaksaa ihmetellä jatkuvasti. Pian juostaan, kontataan, puhutaan. 

Äitiydessä ei ole tullut vastaan asioita, jotka vaihtaisin pois. Ehkä ne tulee sitten, kun uhmaikä tulee.. :D Jos sittenkään. Moni on sanonut, että jospa olisi hetki sitä omaa aikaa. Miulle oma aika tarkoittaa sitä, kun poika nukkuu päikkärit tai touhuaa isin kanssa. Ei sitä osaa kaivata mitenkään, vielä. Ehkä se joskus myöhemmin tulee? Nyt vaan nautitaan kotona oleilusta, ihanasta pienestä vauvasta (joka on kohta iso poika) ja kakkavaipoista. ;) Jospa tuo aurinko meitä hellisi pitempääkin, toivottavasti! Pojasta niin ihana katsella ulos parvekkeelta tai terassilta, tietenkin äidin sylistä. <3 Pitkää jaksaa olla ja katsella autoja. :)

Vaan nyt aurinko päätti ilahduttaa meitä, kaupungille siis ja isiä vastaan. :)