Oltiin joulu terveenä. Onneksi. Käytiin mummilassa syömässä ja hakemassa lahjat. Aattoiltana kotona avattiin lahjat ja ihasteltiin mitä kaikkea pukki toikaan. Poika sai isot määrät leluja, vaatteita, kirjoja. Kaikken parhaimmat oli tietenkin ne paketit, ei ne sisällöt! Äidin paketit kiinnosti kanssa, kaikki rapiseva tarttui käteen. Narut ja kortit oli kivoja!
Paketeista paljastui mm. leppäkerttu, jota saa vetää perässä, taaperokärry jossa on  kivempaa istua kyydissä (tosin muutamat askeleet ihan itse sillä menty!!), kirjoja ja vaatteita. Voi sitä tavaranmäärää. :D

Joulu oli kyllä erilainen ja ihana. Oli sukulaisia (äitini ja veljeni) ja yhteiseloa. Äitini kehui miten erilainen joulu oli ollut ja ihanaa viettää se yhdessä. Viime jouluna olin raskaana ja reissu muutenkin hieman tympeä.. 

Oltiin siis joulu terveenä ja heti joulun jälkeen poika tuli kipeäksi ja minä aattona. Yskää, nuhaa, kuumetta. Käytiin tänään tarkistuttamassa korvat päivystyksessä, oli edellinen kuuri tehonnut hyvin korviin, joten uutta kuuria ei antanut. Nyt vaan tarkkaillaan, jospa menisi ohitse. Supot on nyt kyllä ollut ahkerassa käytössä, saa ainakin pieni nukutuksi päikkärit..

Itsellä alkaa (ehkä) yskä olemaan paranemaan päin. Niin tuntuu pahalle pojan puolesta, kun on taas kipeänä. :( pitkään on selvitty ilman tauteja! Miehelläkin alkaa olla "normaali" olo, tosin sitkeää yskää on liikkeellä (3kk)! Saas nähdä alkaako olo helpottaa, yskänlääkettä koettanut ottaa. Alkaa olla aika kipeät paikat yskimisen takia..

Kohta vaihtuisi uusi vuosi. Mitähän viimeeksi tehtiin..? Olikohan se anoppilareissu..? Ei muista enää.. Tänä vuonna suunnitelma on aika selvä, miehellä on perjantaina töitä. Ei ottanut vapaaksi, joten kotona ollaan. Varmaankin mennään aikasin nukkumaan, todennäköisesti ollaan kaikki vielä silloin kipeenä.. Eihän sitä jaksa valvoa, nukkuminenkin niin pätkittäistä.. Ehkäpä se tästä..!

Kohta onkin pojan 1v. synttärit! Kamala miten nopeasti aika menee! Ollaan (tai olen) suunnitellut jo, että käydään 1v kuvauksissa. Perhepotretti ja sitten poika yksinään. Sentään esikoinen kyseessä, niin kehtaakin hieman panostaa. ;) 
Juhlia ei olla sen kummemmin mietitty, vain läheiset kutsutaan ja pientä tarjoilua. Serpentiiniä ja ilmapalloja ainakin luvassa.. :)