Miun pieni poikani kääntyi tänään ihan ITSE MAHALLEEN! Ai, että äiti on nyt todella ylpeä!! <3 Kyljelleen kääntyilty jo jonkun aikaa, nyt on harjoiteltu masulleen kääntymistä ja tänään ihan itse meni. <3 Voi että!! <3 Ei kuulosta kovin suurelta asialta, mutta miulle tämä on yksi tärkeä kohta. Poika kasvaa ja kehittyy, oppii pikku hiljaa uusia taitoja ja tottakai sitä on ylpeä siitä. Äidin pikku poika alkaa olla iso poika. Onneksi sentään syli vielä on tärkeä. <3

Yksi yö poika kääntyi itsekseen kyljelleen ja jatkoi unia. <3 Uusi taito ja kylellään nukuttaa paremmin. :) Nyt oli niin raskasta tuo kääntyily, joten päiväunet on paikallaan. :)
Voisi katsella tuntikausia, kun lapsi nukkuu. Suloinen näky. Hiukan naurattaa, kun vaippasiltaan makaa, jalat supussa ja kädet levällään tutti suussa. :,)

Tässä kuussa tulee jo 5kk. Ensi kuussa pitäisi varata verikokeet. Joudutaan nyt antamaan D-vitamiinitippoja 10gtt/pvä. Rautakin saadaan lopettaa jo ensi kuussa. Mikä helpotus! Riittää jos joutuu kahden pullon kanssa läträämään, mutta että kolmen pullon kanssa.. 

Nykyään poika ottaa vielä 19 aikaan pikku-unet, sitten 21 aikaan alkaa olla aika sippi nukkumaan. Joskus sitä ihmettelee miten helppo lapsi meillä on, oltiin varauduttu enemmän valvomiseen, huutamiseen.. Mutta ei! :) Poika on rauhallinen tapaus, äitini sanoo aina että jos ei ole mikään hätä, niin ei sitä suotta huudeta. Kuunnellut vaan monien juttuja, kun vauvalla on koliikki tai muuten vain niin levoton, että itketyttää/kitisyttää koko ajan. Voihan olla se teini-ikä kahta kauheampi.. :D

Mutta nytten pikku mies heräili unilta, joten treenaillaan kylelleen menoa! :)

PS. Hieman tuskaisaa olla sisällä, +29 lämmintä, samoin yöllä on todella kuuma.. Huh..!