Miä en jaksa uskoa tätä neuvolan juttua. Meillä oli 6kk neuvolassa eri täti, kuin yleensä. Poika ei kääntynyt masulleen itse, antoi meille kontrolliajan ja sitten fyssariin TAAS lähete.Vain tuon takia. Ei jumalauta oikeasti. Nyt poika kääntyi itse hienosti ja monta kertaa päivässä! Takaisin masulleen yritys on kova, ryömimisliikettä koettaa tehdä.
Ei tainnut ottaa mukaan ikäkorjausta. Keskosilla syntyneillä tulisi AINA huomioida ikäkorjaus. Poikahan täyttäisi nyt oikeasti ensi kuussa 6kk. Eihän ne tälläsiä jaksa miettiä.. Vasta, kun täyttää 1v, aletaan katsoa pituus/paino muiden tahtiin. Nyt pitäisi tuijottaa sitä miten poika on kehittynyt, mitä osaa. Ei pojalla ole mitää hätää, hienosti kasvaa ja kehittyy. Ruoka maistuu, on aktiivinen ja reipas. Hymypoika, juttelee ja ottaa kontaktia. Sitten lähetetään fyssariin, kun ei vielä käänny..

Muuten vain kyseli miten syö, mitä touhutaan ja muuta samaa mitä ennenkin. EIkä muistanut laittaa ylös 6kk mittoja meille. 9,2kg ja 67cm? Jos en väärin muista. Täytyy tuolla kontrollissa sanoa, että kirjoittaa ne ylös.

Seuraavan kerran on 8kk & 10kk neuvola. Apua! Mihin se miun pieni vauva katoaa?! Kohta jo 7kk! Ei ole enää mikään pieni vauva, vaan jo iso poika! <3

Moni on kertonut törmänneensä neuvolassa törkeään kohteluun. Viittailua painon suhteen, ilkeilyä, välinpitämättömyyttä. Huolien ja murheiden vähättelyä. Itse olen saanut täällä neuvolassa aivan loistavaa kohtelua, on kuunneltu huolet ja murheet, kerrottu asiat suoraan ja on ollut mukavaa käydä. Raskausaikana tietenkin jännitin onko paino noussut liikaa ja sanooko siitä sitten jotain, mutta muuten oli aina mukava mennä.

Lääkärikin erään kerran kysyi miten jakselen ja kerroin olevani huolissani. Onhan se iso asia olla raskaana ekan kerran ja kaikki on uutta ja jännittävää. Tämä ihana lääkäri totesi lopuksi, että ultrataan vielä tuosta mahan päältä, niin nähdään miten siellä jaksellaan. Tuli oikeasti todella helpottunut ja iloinen olo. Harvoin varmasti saa tälläistä kohtelua. 

Nyt jäädään odottelemaan ensi viikkoa ja kontrolliaikaa..