15.1.2014 kello 23:24 syntyi kiireellisellä sektiolla maailman ihanin ja suloisin pikku poika. Pituutta pikku mieheltä löytyi 44cm ja painoa 2125g. Viikkoja 35+1, keskosena syntynyt. 058-normal.jpg
Rankkaa oli joutua olemaan heti erossa pojasta. Poika vietti elämänsä ensimmäiset 2 viikkoa keskolassa. Muutama yö olimme kahdestaan, joka ikinen päivä istuin keskolassa ja pidin pientä poikaa sylissä. Mikään painava pikku mies ei ollut, huoli painonnoususta oli kova. 
Itse pääsin kotiin jo aikaisemmin, itkin koko illan kotona. Ikävä oli niin tajuttoman kova, se rakkauden määrä omaa lasta kohtaan. Onneksi yksi yö oltiin erossa ja saatiin poika kotiin. Jäätiin samantien pojan kanssa kaksin kotiin viikoksi. Olihan se hiukan jännittävää, mutta hyvin sujui. Paino lähti kotona huimaan nousuun.

Nyt poikamme on jo yli 1kuukauden, iso poika. Painoa tullut yli 4kg ja pituutta 51,6cm. Äidin ja isin silmäterä. <3 Ensimmäinen kuukausi meni nopeasti, liian nopeasti. Äkkiä sitä huomasi poikaa nostaessa, ettei ole enään mikään kevyt poika! 
2kuukauden ikäisenä, 15.3. on nimiäiset. Perinnenimillä mennään siis. Ei siihenkään ole enää kauaa aikaa. :)

helmi%20018-normal.jpg

Kauaa ei jaksa poika vielä hereillä olla, nukkuessa menee suurin osa aikaa. N. reilut 10päivää sitten, 18.2. olisi ollut vasta laskettu aika. Joten ei ihme jos se uni maistuu hyvin! :)
Poika on ihmeen rauhallinen, yöllä ei juuri itke ja jos itkee niin masukipuja. Naurattaa (vielä) tässä vaiheessa, kun ihmiset on kovasti kommentoineet, että valvotte sitten yöt. 2-3h saa nukuttua ja päivällä vielä torkut. Tietenkin jos on masu kipeä, niin herätään vähän enemmän. 

Kaikkein parhaimmat nukkumispaikat on löydetty! Kaikki muut paitsi oma sänky, siellä alkaa meteli. Rattaat ja sitteri on mielipaikkoja. Sylissä olisi niin mukava nukkua, joskus siinä saakin aamupuolella torkahtaa.

Rakkaus. Rakkaus omaan lapseen. Se tunne, ei sitä voi sanoin kuvata. Se on vain jotain niin mielettömän ihanaa ja kaiken täyttävää! Oman lapsen eteen tekisi mitä vaan, nyt sen vasta alkaa käsittämään. Se pieni nyytti, se on jotain kultaakin arvokkaampaa ja rakkaampaa. <3

20140214_205116-normal.jpg

Äippä & pieni nallekarhu. <3