Käytiin 3kk neuvolassa 15.4. Iso poika jo, hui! 6,1g & 59,5cm. :) Rokotukset saatiin, pientä kitinää pari iltaa. Ei tarvinnut kuitenkaan särkylääkettä vaan meni ohi sillä. Reipas poika kyllä oli, hieman loukkaantunutta naamaa näytti. :D

Ensimmäinen junamatkakin tehty! :) Mummo oli mukana, mentiin isomummolle yöksi ja mies tuli koiran kanssa sitten perästä myöhemmin. :) Pääsiäinen oltiin maalla isoenolla, käytiin isomummilla ekaa kertaa moikkaamassa, sekä pappaa moikkaamassa. Pääsiäinen meni siis reissatessa. 

Pojalle kuuluu hyvää. Porkkanaa syöty, perhekahvilassa käyty. Ei ujostele uusia ihmisiä, mutta syliin haluaa usein. Silloinkin pitää nähdä ympärilleen. Hyppyyttely sylissä on hauskaa, saa naurut aikaan. :)
Lamput naurattaa, niitä pitää katsella. :) Autossa nukkuu hyvin matkat, samoin junassa. :) Matkailu siis helppoa, kun nukkuu matkat! :)

Vaatteista on alettu siirtymään 62 pikku hiljaa 68 kokoon. Pitkä hoikka poika. Pikku hiljaa on tullut sormiote, nappaa kiinni leluista. Yksi aamu sukka sai kyytiä, nauratti kamalasti heiluttaa sukkaa edes takaisin. :) Pää ei vielä tahdo tulla mukaan, fysioterapia ensi viikolla sen takia. 

Yösyötöt vähentynyt siihen 1 syöttöön. Joskus 2, mutta harvoin. Pinnasängyssä nukkuu syöttöön asti, sitten suurimmaksi osaksi äidin vieressä nukkuu. Ihan vaan, kun ei jaksa nostella takaisin sänkyyn nukkumaan. :D Nukkumaan käy hyvin säännöllisesti, 20.30-21 väliin. Nukkuu hyvin. Harvoin on unikitinää = niin väsynyt, ettei malta nukkua. Silloin auttaa äidin syli, tutti ja viltin alla oleilu. 

Kaiken kaikkiaan poika jaksellut hyvin, reippaasti jaksaa päätä pitää itse sylissä pystyssä. Asiat on alkanut naurattamaan, joskus sitä juttua piisaa. Murina on jäänyt kokonaan pois, mikä oli tyypillistä keskosille. Maailma on alkanut kiinnostamaan, leluihin jo pienesti tartutaan. :)

Nyt ollaan porkkanaa ja perunaa maisteltu. Oli jonkun verran taukoa perunan ja porkkanan välillä tuon reissun takia. Nytten täytyy pakata mukaan lautaset ja lusikat, päästään siellä maistelemaan sitten lisää. :) Reippaasti kyllä syö, ilmottelee kun ei enää maistu. Useita lusikallisia menee, maistuu siis. :)

Vaikea uskoa, että tämä pieni ihme on jo reilut 3kk vanha. <3 Kohta ½ vuotta!!!

Sitten hiukan surullisimpia uutisia. Tultiin pitkän mietinnän jälkeen tulokseen, että etsitään meidän rakkaalle hauvalle uusi koti. Tähän on monia syitä ja pitkään harkittu. 

Tässäpä sitten kuvaa porkkanan maistelusta. :))20140430_074117%5B1%5D-normal.jpg