66,6cm & 8,2kg. Pituus ja paino menee terkkarin mielestä käsi kädessä. Terve poika kaikin puolin, iho ihanan pehmeä. :) 
Saatiin rokotukset tällä 5kk neuvolareissulla. Kumpaakin jalkaan ja suuhun kolmas. Kerran parkaisi rokotteista, sitten hymyä tulikin. Pienen pientä lämpöilyä oli, mutta ei tarvinnut lääkitä. Onneksi. :) 

Tänä aamuna ilman potkareita piti varpaita ihailla. Napata kiinni, silitellä ja ihmetellä mitkä ne nuo on! :) Hassu poika. <3 Huivia heiluttelin pojan maatessa selällään, se oli näköjään mahtava kokemus! Huuli pyöreänä seurasi huivia. Samaa olen kokeillut leikkimatolla. Makaa leikkimatolla, lelukaaren päälle nakannut huivin ja sitä jaksaa kurkotella ja ihastella. Pienestä on ihailu aina kiinni. :)

Tänään myyjä toi ihan ovelle astin kävelytuolin. Päästään sittenensi kuussa sillä huristelemaan! :) Hyppykiikku on nyt ollut kova sana. Ei ihan päivittäin olla, hiukan tahtoo kädet sinertyä, vaikka alhaalla on korkeus. Liekkö sitten tuo kainalo-osa jotenkin hassusti.

Siirryttiin rattaiden koppaosasta pois, hyvin maittoi unet! Alkoi olla ja aika vaikeaa laittaa kkoppaan, jalat niin tolkuttoman pitkät! :) Paljon helpompi laittaa ja viihtyy paremmin kyydissä. :) Pitihän ä-laatikostakin siirtyä pois hyvissä ajoin, ei viihtynyt siellä ja unet maistui paremmalle ihan tavallisessa pinnasängyssä.

Maanantaina käydään ostaa itkuhälytin. Varmasti tulee meillä tarpeeseen niin kotona kuin mökillä! Nyt kun olen nukuttanut ulkona, saa käydä vähän väliä katsomassa onko jo herännyt, kaikki hyvin jne. Nyt kuulee sitten tuhinasta milloin alkaa heräämään, ettei tarvitse alkaa itkemään lohduttomasti. 

Kuolaa valuu urakalla. Ehkä niitä hampaita alkaisi pukkaamaan pikku hiljaa, niin kutiaa ikenet ja pitää nyrkillä jynssätä kova kouraisesti ikeniä. Kaikki mahdollinen mikä on irti, suuhun! :D

Päikkäriaika on vähän tappelua. Painotan sanaa vähän. Nukuttaa, vaan ei malta niitä silmiä ummistaa. Pitää hieroa silmiä ym. Kyllä uni maittaa, kun hipsuttelee, silittää ja silmän yläpuolelta hellästi hipsuttelee. Tutti imetyksen jälkeen suuhun ja pienet unet. :)

Tämän päiväisen kaupunkireissun jälkeen bataatti-kesäkurpitsasose maistui ennätysvauhdilla! Melkein tuli toiselle itku, kun sitä ruokaa ei saanut heti tai ehti mennä lusikallisten välissä hetki. Mangososekin hävisi, liekkö tullut pieni sokerihumala, kun silmät suurina veti. :'D Se on hyvä vaan, että ruoka maistuu. :)
Meillä on nyt ollut aamupuuro, 1-2krt lämmin ateria + jälkiruoka, muut ajat rintamaidolla. Illalla kokeilin maissivelliä ja kappas! Se EI huuattanut!! Olen tosi iloinen! Tänä iltana teen itse maissivelliä ja katsotaan paljonko sitä uppoaisi. Eilen 100ml ja rintamaitoa päälle. Jos tänään hiukan enemmän antaisi. Mitään eroa yöuniin ei ollut, 6 oltiin hereillä ja kohta aamupuurolla.

Mies karkasi kalaan, sai 10kg hauen. Me päättettiin viettää ihan kotiviikonloppu, vasta oltiin reissussa. Mukava välillä kotonakin hengähtää. :) Ensi kuussa lähdetään viikoksi mökille. Saas nähä miten siellä sitten sujuu, varmaan saa itse vähän levähtää, kun mummo vahtii lapsenlastaan. :)

Soseista vielä.. Olen nyt tehnyt pakkaseen ihan kivat määrät päärynää, peruna-kesäkurpitsa, bataatti-kesäkurpitsa, porkkana-kukkakaali ja hernettä myöhemmäksi. Mukava itse tehdä, mitä se haittaa jos vähän sotkusta puuhaa! Tykkään itse tehdä, tietää mitä ne sisältää. Kohta saadaan vilja valikoimaa hitaasti lisätä (nyt kokeillaan kaurapuuroa ja maissivelliä aluksi jonkun aikaa), ensi kuussa pikku hiljaa lihoja mukaan! Ollut omasta mielestä toimiva systeemi, että 1-2krt lämmin ateria ja muuten rintamaitoa. Tarkoitus imettää niin kauan kuin mahdollista, miten kauan sitten pojalle maittaa. :) Ainakin ilta/päikkäriunien aikaa nukahtaa mieluiten rinnalle.

Poika virkeänä päikkäreiden jälkeen naureskelee lattialla ja heiluttaa lelua. Välillä juttelee ja ihailee varpaita. Lelu on nyt kovassa käytössä, kun pitää sitä kaluta urakalla. :)

Yksi lause tuli eilen mieleen. Moni hokee, miten nopeasti vauvat kasvaa. Nopeesti?! Hujauksessa! Ollut suuri harppaus siitä 44/2125 tähän 66,6/8,2! Eihän sitä itse silloin tajunnut, vaan nyt kun tuo maailman ihanin ja rakkain pikku poika tuossa lattialla jutustellen, sen kyllä tajuaa. :)