Eräs tuttu aloitti nyt kuntosalitouhun. Pitäisi saada "raskauskilot" pois ja vatsasta löysät pois. Itse jäin vähän suu auki hämmästyneenä lukemaan tätä juttua. Silloinhan on tietenkin vaikeaa saada painoa pudotettua, jos ei imetä. Liikkuminen ja oikea ruokavalio. Vatsalihaksia treenaa. Mutta voi jessus, että ottaa päähän tuollainen! Heti pitäisi olla kunnossa ja timmi. Minkä takia? Ei se vartalo ole todellakaan samanlainen, kun on synnyttänyt. 

Itse huomasin miten paino on lähtenyt tippumaan, kun imettää ja liikkuu. MItä sitten jos sitä löysää on vähän tuossa? Senhän saa kotitreenillä pois. Ei se vauva katso ulkonäköäsi ja miehen sanomisilla on suuri merkitys? Äiti sanoi kerran todella hyvin. "Silloin on hyvänpainoinen, kun on itsellä hyvä olla."

Muutenkin naurettavaa, että pitäisi heti olla timmissä kunnossa, kun on synnyttänyt. Lapsi maailmaan ja salille! Rantakuntoon heti kesäksi! Ei yhtään läskiä, arvet piiloon ja timmiksi heti

Miten muut tälläiseen asiaan sitten suhtautuu? Ehkä itse olen vähän tässä asiassa periaatteella -synnyttäneen-naisen-vartalo-on-erilainen-kuin-ennen-. Mitä sitten jos vähän on ylimääräistä? Lautako sitä pitäisi olla? Jos haluaa olla timmissä kunnossa, niin ok. Omapahan on asia. Pitääkö sitä silti julkisesti hehkuttaa? Saada muut -voi-että-kun-olet-reipas-lapsi-ja-kaikki-jutut vai -hyvin-se-menee-tsemppiä-vaan!

Muutenkaan en ymmärrä tätä tahallista provosointia netissä ja muualla. Miksi, oi miksi, sitä pitää harrastaa?!

Miten ihmiset muuten suhtautuu imettämiseen? Imetin eilen ravintolassa, muutama katseli syrjäkaartein, osa tarjoilijoista ei katsonut lainkaan. Onhan se näköjään vielä tabu. Jos lapselle tulee nälkä, huudatatko vai ruokitko? Tämä on taas näitä ikuisuus kysymyksiä. Toki kesällä voi kävellä tyyliin alkkareissa ja paidassa joka on syväänuurrettu, jotta rinnat näkyy. Sitten jos imettää, ihmiset kauhistelee. Se on vauvan ravintoa, sillä sipuli! Voi olla muuten varma, että tulen silmille jos joku tulee jossain ravintolassa tai junassa sanomaan, voisinko siirtyä imettämään vessaan! Ei ole pakko katsoa, jos se niin häiritsee. 

Rantakuntoon vielä.. On itselläkin tuota "ylimääräistä", mutta silti olen tyytyväinen kroppaani. Mitä kaikkea se joutuikaan kestämään raskausaikana ja miten se ihmeellisesti silti jaksoi! Vaikka myrkytys oli raju, silti selvisi! Raskausarvet ja sektioarpi muistuttaa ihanasta raskausajasta ja siitä miten sain pienen vauvani maailmaan. <3 Se on omalla tavalla kaunista. Nyt aurinko paistaa, joten äkkiä hankkimaan rantakunto, tai sitten ei!